Televīzijas personība Niks Kanons būs spiests maksāt Meraijai Kerijai alimentus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Četrdesmit sešus gadus vecā dziedātāja Meraija Kerija pieprasa no sava bijušā vīra, komiķa, dziedātāja un televīzijas personības Nika Kanona alimentus. Māksliniece vēlas, lai mūziķis katru mēnesi maksā desmit tūkstošus dolāru - pa pieciem tūkstošiem katram bērnam.

Vēl bez šiem desmit tūkstošiem zvaigzne vēlas, lai bijušais vīrs turpina ik mēnesi pārskaitīt konkrētu naudas summu uz bērnu bankas kontiem, kaut gan pati to nedara.

Kerija prasa no vīrieša ik mēnesi palielas naudas summas, aizmirstot, ka Niks saņem vismaz trīsreiz mazāk nekā viņa pati. Lai vai kā, Kanons piekritis bijušās sievas vēlmei un ir gatavs atbalstīt bērnus.

2014.gadā Meraija un Niks iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu, bet tikai 2016.gada augustā viņi oficiāli šķīra laulību.

Meraija piekrita šķirt laulību, jo bija saderinājusies ar miljardieri Džeimsu Pakeru, bet mēnesi pēc formalitāšu nokārtošanas ar bijušo mīļoto Pakers pameta Keriju, kā iemeslu minot viņas pārmērīgi lielos tēriņus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu