Modeli uz sarkanā paklāja piemeklē pikanta ķibele ar tērpu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Losandželosā norisinājās Amerikāņu mūzikas balvu (AMA) ceremonija, kurā slavenas dāmas, protams, centās pārsteigt visus ar iespējami interesantāku un krāšņāku tērpu. Diemžēl vienai no dāmām, mūziķa Džona Ledženda izredzētajai - modelei Krisijai Teigenai (Chrissy Teigen) sanāca visnotaļ pikanta ķibele ar viņas izvēlēto kleitu.

30 gadus vecā modele nekad nav vairījusies būt pavedinoša kameru priekšā, taču šoreiz viņai sanāca mazliet pārkāpt robežu.

Uz sarkanā paklāja Krisija kāpa elegantā melnā kleitā, zem tās neuzvelkot apakšveļu. Kleita abos sānos no krūtīm līdz pat papēžiem atsedza daiļās sievietes kājas, taču diemžēl (vai par laimi) viens no stiprinājumiem kļuva pārāk vaļīgs un atsedza daudz ko vairāk, nekā pati modele bija vēlējusies eksponēt.

Ja par ceremoniju, tad tajā triumfēja Džastins Bībers, Dreiks un Riana. Savukārt par gada mākslinieci atzīta popzvaigzne Ariana Grande.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu