Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās aktieriem izmaksās 5-10 miljonus dolāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās prāva rit pilnā sparā. Ir kļuvis zināms, ka pārim pats process izmaksās 5-10 miljonus dolāru, ja runājam par tiesas izdevumu segšanu.

Izdevuma «Hollywood life» eksperts paziņojis, ka tiesas prāvas izdevumi kopumā būs mērojami 5-10 miljonos dolāru un lielākā summas daļa būs jāmaksā tieši par bērnu aizbildniecības lietu.

Kā nekā pāris noalgos labākos juristus, labākos psihologus, un, tā kā tiesai būs jāizskata sešu bērnu aizbildniecība, izdevumi varētu būt vieni no lielākajiem Kalifornijas tiesu sistēmā.

Pagājušajā nedēļā tika slēgta lieta, kurā izskatīja aktiera Breda Pita agresiju pret bērniem, lēmums pieņemts par labu aktierim, noliedzot jebkādu agresiju pret bērniem.

Ir zināms, ka divpadsmit gadus vecas Paks un desmit gadus vecā Šailo vēlas dzīvot ar tēvu, jo bērniem ir ciešāka saikne tieši ar Bredu.

Pagājušajā nedēļā aktieris pirmo reizi devās sabiedrībā pēc paziņojuma par šķiršanos, aktieri uz pasākumu pavadīja viņa sena draudzene, aktrise Džūlija Robertsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu