Rīgā uzlecošā basmūzikas zvaigzne «Neana»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apvienība «Bassed» pēc trīs gadu pārtraukuma, 17. novembrī atgriežas ar jaunu pasākumu klubā «One One» (Rīgā, Šarlotes ielā 18a) — tā galvenais viesis, jaunais britu elektroniskās mūzikas producents un dīdžejs «Neana».

Lai arī «Neana» ir gados jauns mūziķis, viņš var lepoties ar apskaužamiem karjeras sasniegumiem. Viņš ir jaunākais mākslinieks basmūzikas žanra modes noteicēju kolektīvā/izdevniecībā «Night Slugs», kopā ar «Riz Fresco» nodibinājis savu izdevniecību «Gang Fatale», vada tāda paša nosaukuma radio šovu «NTS Radio» viļņos, kā arī vairākkārt piedalījies «Night Slugs» «Rinse.fm» raidījumā, uzstājies daudzviet Eiropā un iemūžināts divos «Boiler Room» pasākumos.

Neskaitot viņa daudzos skaņdarbus, kas atrodami «Gang Fatale» izdevumos, viņš ir izlaidis divas augsti vērtētas vinila plates ar «Night Slugs», veicis oficiālus remiksus jaunajai R&B primadonnai «Kelela» un electro veterānam «Egyptian Lover», kas tika izlaists leģendārās «Ninja Tune» izdevniecības paspārnē.

«Bassed» pasākumu sēriju rīko trīs latviešu dj un producenti — «minciisha ieraksti», «Seal Pup» un «Armant» un tās muzikālais fokuss ir vērsts uz jauno klubu mūzikas skanējumu, reizēm sauktu par basmūziku, kas ir sakausējums no neskaitāmām ietekmēm un žanriem, tostarp techno, grime, house, jersey club, ballroom, dancehall, u.c.

«Neana ir starp aizraujošākajiem producentiem, pēdējos gados šķiet neesmu nospēlējis nevienu dj setu iztiekot bez kāda viņa skaņdarba. Turklāt, viņš ir arī ārkārtīgi talantīgs dj ar eklektisku gaumi. Nekad nevar zināt ko un kā viņš spēlēs, bet tas vienmēr izrādās uzmanības vērts,» stāsta viens no «Bassed» rīkotājiem, «minciisha ieraksti».

Pirms un pēc «Neana» uzstāšanās, spēlēs «Bassed» apvienības dj - «minciisha ieraksti», «Seal Pup» un «Armant».

Sākums - 23:00. Līdz 01:00 ieejas maksa 3 euro, vēlāk - 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu