Ķesteris – viens no iekārojamākajiem vīriešiem Latvijā, rudenī ticis pie jauna stila!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktieris Ģirts Ķesteris līdz šim uzvalku pie drēbnieka šuvis tikai teātra vajadzībām. Taču šoruden augstākās kvalitātes individuāli šūto vīriešu uzvalku salonā BG Suits viņam tapa pirmais personiskais uzvalks. Tā tapšanas procesu aktieris salīdzināja ar sajūtu, it kā būtu «uzņemts klubiņā, kurā brauc ar Ferrari.»

Teātra kostīmi un uzvalki Ģirta Ķestera ikdiena, taču tie paredzēti tikai un vienīgi skatuvei. Par sava uzvalka šūšanu aktieris bija domājis jau sen un beidzot šis sapnis tika realizēts. Pirmā vizīte salonā BG Suits un tikšanās ar drēbnieku Ķesterim atstājusi ļoti patīkamas atmiņas. «Vēl kādu laiku pēc salona apmeklēšanas nezuda tā īpašā pēcgarša. Pie uzmanības esmu pieradis, bet ne tāda rakstura. Bija sajūta, kas esi uzņemts klubiņā, kur brauc ar Ferrari,» stāsta aktieris, un, kas būtībā arī nav tālu no taisnības, jo salons BG Suits saviem klientiem ir izveidojis īpašu vīriešu slēgto klubu, kur tiekas, lai apspriestu dažādas vīriešu tēmas cigāra dūmu klātbūtnē un, malkojot kādu labu skotu viskiju. Viņu pārsteidzis salona neierasti greznais interjers, īpašā personāla attieksme un tas, kāda uzmanība te tiek pievērsta katrai sīkākajai detaļai. Šādu, individuālas apkalpošanas un ekskluzivitātes sajūtu, līdz šim aktieris nebija sastapis nevienā citā apģērbu salonā.

Drēbnieks sapratis Ķestera vīzīju par ideālo uzvalku

Tika nolemts, ka aktiera uzvalks būs klasiski elegants un izmalcināts, paredzēts gan ikdienai, gan arī lieliski kalpos svinīgu pasākumu apmeklēšanai. Sadarbība ar drēbnieku izvērtusies veiksmīga un aktieri sajūsminājusi viņa profesionalitāte, kur bija jūtama gados iegūtā pieredze, kas padarīja procesu ļoti vieglu pašam klientam. «Iepazīstoties ar mani, drēbniekam jau bija skaidra vīzija – viņš uzreiz redzēja to vēlamo rezultātu. Protams, neizpalika mana līdzdalība, kaut vai audumu atlasē. Bet tas viss notika ātri, jo darbojāmies kā komanda.»

Uzvalkam jābūt no laba auduma

Šobrīd Ķestera uzvalku skapī ir vairāki klasiski labu zīmolu uzvalki, bet garderobes pamatu veido neformāli varianti, it sevišķi žaketes, kuras viņš nēsā kopā ar džinsiem. Aktieris nenoliedz, ka augstu vērtē kvalitāti un viņam ir noteiktas prasības attiecība uz uzvalka audumu, kam jābūt no augstas kvalitātes. «Tas ir kritērijs. To var redzēt, bet pats galvenais, ka to var just.» No toņiem Ķesteram tuvākais ir zilais un pelēkais tonis, kuru Vija Artmane esot dēvējusi par dominējošo krāsu pasaulē.

Uzvalka nēsāšana no paaudzes paaudzē

Attiecībā uz uzvalku nēsāšanas etiķeti aktieris pauž uzskatu, ka šīs zināšanas būtu jānodod no paaudzes paaudzē. «Uzvalkam ir jāsēž, tas nedrīkst būt par garu. Ja tev ir dēls, viņš šajā ziņā ir jāizglīto. Uzskatu, ka es šo darbu esmu veicis,» secina Ķesteris. Viņš ir pārliecināts, ka labam uzvalkam ir vērts atlikt naudu, kā to darīja kungi Pirmās Latvijas laikā. «Toreiz tas bija svarīgi un arī mūsu laikmetā tam vajadzētu pievērst nopietnāku uzmanību. Uzvalka pasūtīšana pie BG Suits ir noteikti viens no pasākumiem, ko vajadzētu izbaudīt vismaz vienreiz katram sevi cienošam vīrietim.»

Komentējot savu stilu aktieris neslēpj, ka labprāt izmantotu stilista pakalpojumus. Ar to viņam bijusi saskarsme fotosesiju laikā dažādiem žurnāliem, kad tiek piemeklētas lietas, kuras pats aktieris neiedomātos nēsāt, taču rezultātā izskatās ļoti labi. «Ikdienā mēs bieži vien nobīstamies no izaicinājuma, baidāmies uzziedēt, pavērties jaunajam. Tas taču ir tik interesanti! Tu atdzīvojies, pieņemt citu veidolu un gūsti no tā prieku!»

«Pie uzmanības pierod – tas ir fakts. Slikti, kad tās ir par daudz un vēl sliktāk, kad tās ir par maz. Tā tas ir. Esmu domājis par to brīdi, kad tevi vairs ne tik ļoti lielā mērā asociēs ar to, ko tu dari, bet ar tevi pašu. Kā tad es ģērbšos, lai būtu pamanāms? Varbūt valkašu sarkanus apavus un tā tālāk?»

Lai cik būtisks aktierim būtu ārējais veidols, svarīgākais, pēc viņa domām, vīrietim tomēr ir intelekts. «Elegants vīrietis primāri ir inteliģents un intelektuāls. Pie ģērbšanās vēl var piestrādāt, bet intelekts nav nopērkams.»

Ģirts Ķesteris apmeklē Jakova Rafalsona slēgto vakaru – «Dvēselei, taustiņiem un orķestrim» tērpies salona BG Suits šūtajā uzvalkā.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Salons BG Suits par savu misiju ir izvēlējies darināt individuāli darinātu klasisko apģērbu vīriešiem, kas ir perfekti piemērots katra klienta ķermeņa formām, dizaina prasībām un palīdz izpaust katra vīrieša iekšējo būtību. BG Suits audumu klāstā ir vairāk kā 1000 augstas kvalitātes dabīgu audumu uzvalkiem, krekliem un mēteļiem. Arī apaviem ir vairāk kā 20 dažādu ādas veidu.

Lai vēl vairāk uzsvērtu Jūsu individualitāti – salona BG Suits darinātajos apģērbos tiek iešūti iniciāļi un izgatavots individuāls pakaramais.

BG Suits drēbnieka vizītes organizē reizi divos mēnešos, lai noņemtu mērus jauniem klientiem. Tuvākā vizīte ir plānota no 15. līdz 17. novembrim.

Pieteikties uz vizīti pie drēbnieka vai uz konsultāciju aicinām bgsuits.com, www.facebook.com/BGsuits vai, zvanot pa tālruni 22888225.

bgsuits.com

facebook.com/BGsuits

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu