Rīgā ar solokoncertu «De Phazz» vokālists Frīrsons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

18. novembrī klubs «9. vilnis» (Rīgā, Kungu ielā 8) dāvā saviem apmeklētājiem unikālu iespēju - klātienē baudīt leģendārās grupas «De Phazz» vokāla Karla Frīrsona (Karl Frierson) solokoncertu, turklāt valsts svētku ietvaros ieeja koncertā būs bez maksas!

Karls Frīrsons ir ne tikai neatkārtojamas balss īpašnieks, leģendārās vācu grupas De Phazz vokāls, bet arī veiksmīga soloprojekta dibinātājs. Gada izskaņā klajā nāks mūziķa otrais soloalbums «Cooking Up the Soul», un daļu no jaunā mūzikas albuma skatītājiem būs iespēja noklausīties arī klātienē. Koncerta laikā skanēs arī visiem tik iemīļotās dziesmas no Karla pirmā soloalbuma, kā, piemēram, «Ten Minutes». Karla mūzikā saklausāmas tādu mūzikas stilu spēles kā soul, latīņu, trip hops un mazliet pat drum&base. Paralēli savas solokarjeras veidošanai mūziķis joprojām aktīvi muzicē arī ar grupu De Phazz.

Projekts De Phazz ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura kompozīcijas kļuvušas par lounge un chillout žanra klasiku, kam sekojuši milzum daudz pilnībā izpārdotu koncertu visā pasaulē, ieskaitot Latviju.

Kluba durvis apmeklētājiem tiks vērtas no plkst. 22. Ieeja šajā pasākumā bez maksas un no 21 gada vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu