Grupa «Muse» plāno ekstravagantu pasaules turneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Muse». Foto: Danny Clinch/publicitātes

Britu grupas «Muse» pasaules turnejas direktors Glens Rovs atklājis ambiciozus plānus par nākamo grupas turneju, kurā paredzēta lidināšanās uz skatuves ar magnētu palīdzību.

Grupa nesen pabeidza savu pasaules turneju «Drones», kuras laikā viņi uzstājās arī Glastonberijas festivālā. «Muse» skatuves priekšnesumi ir slaveni ar ekstravagantu sniegumu un skatuves dizainu.

«Tas ir jocīgi, bet mūsu izaicinājums vienmēr ir izgudrot kaut ko pārdrošāku. Mans mūžīgais izaicinājums ir noskaidrot, kā cilvēkus pārsteigt, notvert pārsteiguma būtību un to iesaistīt ierakstā vai turnejā,» mūzikas konferencē «Musexpo» teicis Rovs.

«Mēs gribam izveidot skatuvi no magnētiem un likt grupas biedriem lidināties, atrodoties uz citiem magnētiem. Es naktīs nevaru gulēt, jo cenšos izdomāt, kā to panākt,» atklāja turnejas direktors, izsakot aicinājumu pasaules magnētu tehniķiem piedāvāt savas idejas.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu