Svētdien festivāla «Bildes» koncerts bērniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Ralle

Svētdien, 23. oktobrī, plkst.12 Rīgas Kongresu namā notiks mūzikas un mākslas festivāla «Bildes» koncerts bērniem, informēja «Bilžu biroja» pārstāve Tija Auziņa. Koncerta programmu veidos daudzveidīgi priekšnesumi, kuros piedalās bērnu vokālie ansambļi, dziedātāji, dziedošās ģimenes, kā arī deju studijas dalībnieki.

Koncertu bērniem festivāla programmā iekļāva 1992. gadā, un tas kļuvis par festivāla neatņemamu sastāvdaļu.

Koncerta programmu bagātinās stepa deju studijas «Top Tap Company» priekšnesums, kurā jaunie dejotāji izdejos svingu un rokenrolu. «Steps vairāk ir mūzikas instruments - perkusiju mākslas žanrs nekā deja. Stepā ķermenis ne vien kustās, bet ar kājām tiek izsists ritms, šādi iekrāsojot melodiju dažādās nokrāsās,» skaidroja studijas vadītājs Māris Pūris.

Koncertā uzstāsies «Dzeguzīte» un Normunds Rutulis, «Knīpas un knauķi», vokālā studija «Rasa» un Nikolajs Puzikovs, «Podziņas», Liene Šomase ar meitu Gabrielu, «Tev un man» un Miks Dukurs un Edmunds Rasmanis, «Vējā», «Tu un es», stepa dejas studija «Top Tap Company», «Iecavas zebras» un «Iecavas zvirbulīši», «Ķengaraga ķengurīši», Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošā studija «Kolibri», deju skolas «Dzirnas» mazie dejotāji, «Pingvīns un Zebras jaunkundze», Kaukuļu un Orubu ģimenes, Īļu ģimene, «Poppy» un citi.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu