Aktrisei Dženiferai Lorensai romāns ar režisoru Darenu Aronofski?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ir kļuvis zināms, ka divdesmit sešus gadus vecā aktrise Dženifera Lorensa sākusi satikties ar četrdesmit septiņus gadus veco režisoru Darenu Aronofski. Kā ziņo ārzemju prese, režisors ar aktrisi iepazinies jau vasarā, strādājot pie jaunas filmas, kuras nosaukums netiek izpausts, vien zināms, ka tajā vēl filmējas aktrise Mišela Feifere.

Septembra sākumā pārītis redzēts kopā vakariņojam vienā no Losandželosas restorāniem un dodoties ārā, turot viens otra roku.

Aktrises draugi stāsta, ka slavenības jūt īpašu saikni un laikā, kad nav iespēja būt kopā, viņi nemitīgi sazinās sociālajos tīklos, lai kliedētu vientulību.

Par spīti draugu runām, pāra iziešanai kopā sabiedriskās vietās, viņi nav apstiprinājuši savas attiecības publiski, vien atturas no komentāriem.

Izdevums «The Sun» ziņo, ka pāris nevēlas publiski apstiprināt runas par attiecībām, jo sākumā vēlas tās nostiprināt un tad publiski paziņot, ka ir pāris.

Dženiferai Lorensai pēdējās attiecības bija ar grupas «Coldplay» solistu Krisu Mārtinu, bet par Darenu, baumoja, ka to ar aktrisi Natāliju Portmani saista kas vairāk nekā vienkārši darbs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu