Baumo, ka māksliniece Liene Skulme gaida bērnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Izdevums «Privātā Dzīve» raksta, ka māksliniece, deju pasniedzēja Liene Skulme, iespējams, ir bērna gaidībās, jo sabiedrībā parādās platos tērpos.

Vienā no saviesīgajiem pasākumiem, kuru apmeklēja Liene, viņai uzdots jautājums par grūtniecību, ko sieviete atteikusies komentēt.

Liene vienmēr valkājusi vidukli izceļošus, ne maskējošus tērpus, tāpēc stila maiņa radījusi jautājumus, vai tikai sieviete nav īpašā stāvoklī.

Nedēļas nogali Liene kopā ar ģimenes sievietēm pavadīja Pjuhticas klosterī, kur gan peldējās ledainā ūdenī, gan pārdomāja dzīvi.

Toties Bulis, nu jau atgriezies Latvijā, saka, ka dzīvo kopā ar ģimeni, viņi vienojušies par šo situāciju nerunāt, un viņš zina, ka tie tiks pāri grūtībām, jo ir stipri.

Lai vai kā, Liene jau atsākusi apmeklēt viņu interesējošus saviesīgus pasākumus, smaida un apzinās, ka dzīve iet uz priekšu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu