Slavenības, kuras piedevušas otrajām pusītēm krāpšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti faktam, ka daudzi būtu gatavi zvērēt mūžīgu mīlestību tādām zvaigznēm kā Fērdžija un Torija Spelinga, sieviešu vīri ir krāpuši zvaigznes un vēlāk izlūgušies piedošanu! Piecas slavenības, kuras pēdējo gadu laikā piedevušas vīriem neuzticību!

Dziedātājas Fērdžijas un aktiera Džoša Duhamela laulība gandrīz izjuka, pirms pāris nosvinēja pirmo gadadienu. Aktieris vairākkārt krāpa savu sievu ar striptīza dejotāju. Vēlāk pēc gadiem Džošua krāpšanas skandālu komentē kā laulības stiprināšanu, jo, izturot ko tādu, laulība kļūst spēcīgāka.

Aktrise Torija Spelinga 2013.gadā atradās krāpšanas skandālā, par kuru rakstīja visa ārzemju prese. Aktrises vīrs Dens Makdermots krāpa sievieti ar vairākām dāmām un, tiklīdz sieva uzzināja patiesību, devās uz rehabilitācijas iestādi, lai ārstētos no seksa atkarības.

Realitātes šovu zvaigzne Kendra Vilkinsone pēc bērna dzimšanas uzzināja, ka viņas vīram ir romāns ar transseksuālu modeli. Vīrietis nekad nav atzinies krāpšanas faktā, bet to, ka pieķerts kopā ar transseksuālām modelēm, sauc par sagadīšanos, jo devies iegādāties marihuānu.

Aktrise Gabriela Uniona vēl pirms laulībām ar basketbola zvaigzni Dveinu Veidu uzzināja, ka viņas mīļotais to krāpis un tam būs bērns no citas sievietes. Vēlāk, saņemot bildinājumu, aktrise piedevusi sportistam un tie nosvinējuši kāzas.

Aktiera Deivida Boreanaza sieva Džeimija Bergmane pēc gandrīz desmit gadus ilgas laulības uzzināja, ka vīram ir romāns ar citu sievieti. Deivids pats atzinās sievai, ka nav bijis uzticīgs, ka rīkojies neapdomīgi, un lūdzis piedošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu