Keša lūdz tiesas aizliegumu publiskot viņas medicīnisko informāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Keša Seberta lūgusi Ņujorkas tiesu neļaut producentam «Dr.Luke» publiskot viņas slimību vēsturi, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Ņujorkā turpinās Kešas tiesvedība pret producentu, īstajā vārdā Lukašu Gotvaldu, kuru viņa apsūdz emocionālā un seksuālā vardarbībā daudzu gadu garumā. Viņa pieprasa lauzt līgumu, kas noslēgts ar «Dr.Luke» ierakstu studiju.

«Dr.Luke» noraida apsūdzības un ierosinājis lietu pret Kešu par līguma nosacījumu pārkāpšanu.

Lietas izskatīšanas laikā Keša deva «Dr.Luke» advokātiem pieeju viņas medicīniskajai vēsturei, tostarp ginekoloģiskajiem, psihiatriskajiem un rehabilitācijas datiem. Vietne «Buzzfeed» ziņo, ka «Dr.Luke» advokātu komanda vēloties tos publiskot, taču Keša prasījusi, lai tiesa aizliedz to darīt.

«Gotvalds, kura bagātība lēsta ap simt miljoniem dolāru, ir skaidri atklājis savu nodomu padarīt tiesāšanos Sebertas jaunkundzei pēc iespējas dārgāku, kaut arī viņa patlaban nevar izdot mūziku bez Gotvalda iesaistīšanās,» teikts Kešas pārstāvju iesniegtajos dokumentos. «Gotvalda stratēģija ir apkaunot Sebertu. Viņš aizgājis tik tālu, ka liecībā teicis, ka varbūt Sebertas jaunkundze ir «seksuāli agresīva«.»

Savukārt «Dr.Luke» advokāti norāda, ka Keša ar slimību vēstures nodošanu centusies pierādīt izteikumus par piedzīvoto emocionālo un seksuālo vardarbību, taču tagad cenšoties dokumentus paslēpt no sabiedrības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu