Deimons un Afleks nolasa «Krietnā Vila Hantinga» scenāriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Amerikāņu aktieris Džons Krasinskis piektdien saveda kopā filmas «Good Will Hunting» («Krietnais Vils Hantings») zvaigznes Metu Deimonu, Benu Afleku un citus, lai viņi nolasītu filmas scenāriju. Abi 1997. gada filmas aktieri sarakstīja tās scenāriju, kas abiem nopelnīja plašu atzinību un «Oskara» balvu par labāko oriģinālscenāriju. Otru filmas «Oskaru» ieguva Robins Viljamss kā labākais aktieris otrā plāna lomā.

Krasinska vadītais pasākums Ņujorkas Universitātes teātra zālē bija viens no bezpeļņas organizācijas «Film Independent» un laikraksta «The New York Times» kopā organizētajiem pasākumiem, kuros dažādi aktieri klausītājiem nolasa kādas filmas scenāriju.

Gan Deimons, gan Afleks bez jebkādām problēmām vēlreiz iejutās savās lomās kā divi labākie draugi Vils un Čakijs un iepriecināja klausītājus ar filmas asprātīgo dialogu. Tikmēr pats Krasinskis ar humora piedevu lasīja scenārija piezīmes par aktieru uzvedību uz skatuves.

Filma «Good Will Hunting» tiek uzskatīta par abu aktieru veiksmīgo karjeras sākumpunktu, Aflekam sniedzot pamatus režisora profesijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu