Bankrotējusī aktrise Torija Spelinga ir piektā bērna gaidībās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Torija Spelinga un viņas vīrs Dīns Makdermots ar prieku paziņo, ka gaida piekto kopīgo bērnu. Par spīti naudas grūtībām, parādiem un faktam, ka Spelingas māte uztur viņas bērnus, pāris ir laimīgi par ģimenes pieaugumu.

Torija Spelinga audzina deviņus gadus veco Liamu, astoņus gadus veco Stellu, četrus gadus vecos dvīņus Hetiju un Finu, kā arī septiņpadsmit gadus veco Džeku, kas ir aktrises vīra dēls no iepriekšējās laulības.

Šogad pāris nosvinēja desmito kāzu gadadienu, notikums tika svinēts Parīzē, kur viņi iemūžināja mirkli, pateicoties vienādiem tetovējumiem, kuri saka – mana sirds, mana dzīve.

Pāris, paziņojot par piekto kopīgo bērnu, neslēpj faktu, ka mazulis nav plānots bērns, bet tas nemazina patīkamo pārsteigumu.

2013.gads pārim bija smagākais visā laulībā, Spelinga pieķēra vīru, to krāpjot, un vēlāk uzzināja, ka visas laulības laikā viņam bijušās mīļākās.

Lai pārliecinātu sievu par labošanos, Dīns uz sava dzimumlocekļa uztetovēja Torijas vārdu.

Nu pārim jācīnās ar nodokļu parādu, kredītkartes parādu un vēl jādomā, kā uzturēt savu ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu