Izjukusi aktiera Aināra Ančevska laulība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, teatris.lv

Viens no Nacionālā teātra spožākajiem aktieriem Ainārs Ančevskis (39) šobrīd piedzīvo īpaši depresīvu dzīves posmu, jo šovasar tikusi šķirta viņa un viņa ilggadējās dzīvesbiedres Martas Grases (35) laulība.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns» (KJ), populārā aktieru pāru laulība tikusi šķirta 4. jūlijā, un pat 3 mēnešus pēc šķiršanās Ainārs atzīst, ka nav īsti atguvies no skaudrajām dzīves pārmaiņām. Viņš cenšas pielāgoties situācijai, lai pilnvērtīgi varētu gan darboties teātrī, gan nodoties dēla audzināšanai. Izdevums «KJ» raksta, ka paralēli aktieris arī ārstējas no depresijas, ko izraisījuši dzīves satricinājumi.

Dzīvespriecīgais aktieris vairs nav tik enerģisks kā agrāk un arī pats atzīst, ka šis viņa dzīvē ir grūts posms. Ančevskis neslēpj, ka šobrīd cenšas izārstēties no depresijas, kā arī atgūt veselību.

Šķiršanās iemeslus Ainārs neatklāj, taču zināms, ka iniciatore bijusi tieši Marta.

Šobrīd gan Ančevskim, gan Grasei sācies jauns dzīves posms. Pēc attiecību pārtraukšanas Aināru šobrīd atbalsta 11 gadus vecais dēls Raitis, kurš pats izteicis vēlmi turpmāk dzīvot ar tēti.

Atgādinām, ka Ainārs un Marta apprecējās pirms apmēram sešiem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu