Breds Pits ģimenes apstākļu dēļ neierodas uz filmas pirmizrādi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Breds Pits izlaidis izglītojošas dokumentālās filmas pirmizrādi, lai varētu koncentrēties «uz situāciju ģimenē».

Kā jau ziņots, šomēnes Holivudas aktrise Andželīna Džolija pieprasīja šķiršanos no Pita, kā iemeslu minot nesamierināmas domstarpības. Vēlāk atklātībā nonāca ziņas par ģimenes strīdu privātā lidmašīnā 14.septembrī, kura laikā Pits esot bijis fiziski un verbāli vardarbīgs pret saviem bērniem.

52 gadus vecais Pits ierunājis režisora Terensa Malika 45 minūtes garo dokumentālo filmu «Voyage of Time».

Kinolenti par Visuma aizsākumiem ierunājis Pits un austrāliešu aktrise Keita Blanšeta. Pits kinoteātru ķēdes IMAX filmu nodēvējis par «neticami skaistu».

«Esmu pateicīgs par iespēju piedalīties tik fascinējošā un izglītojošā projektā, taču pašlaik koncentrējos uz situāciju ģimenē un nevēlos novērst uzmanību no šīs izcilās filmas, kuru noskatīties aicinu ikvienu,» paziņoja Pits.

Tas ir Pita otrais publiskais paziņojums pēc tam, kad atklātībā nonāca ziņas par slavenā Holivudas pāra šķiršanos. Iepriekš Pits žurnālam «People» teica, ka 41 gadu vecās Džolijas šķiršanās prasība viņu «ļoti skumdina».

Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā jau kopš 2004.gada.

Novembrī iznāks kara drāma «Allied» («Sabiedrotie»), kurā galvenās lomas spēlē Pits un franču aktrise Mariona Kotijāra.

Kotijāra pagājušonedēļ noraidīja baumas, ka viņai uzņemšanas laikā bijusi mīlas dēka ar Pitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu