Izteicienu dēļ par Emīliju Klārku aktieris Mets Leblanks apsūdzēts seksismā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris, raidījumu vadītājs Mets Leblanks, kuru iepazinām no viņa lomas seriālā «Draugi», pirms pāris dienām apsūdzēts seksismā, un viss viņa izteicienu dēļ par aktrises Emīlijas Klārkas kailskatiem seriālā «Troņu spēles».

Aktieris «Emmy» balvas ceremonijā uz sarkanā paklāja saņēmis jautājumu, ko domā par seriālu «Troņu spēles», un zvaigzne atklāti pateicis, ka ir redzējis tikai pirmo sezonu, bet, zinot, ka tālāk ir iespējams redzēt kailu Emīliju Klārku, viņš pavisam noteikti noskatīsies visu seriālu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Vēlāk, redzot aktiera komentāru, viņa un seriāla fani bija sašutuši, jo zvaigzne neko nesaka par aktrises talantu, vien par viņas augumu, tādā veidā parādot lielisku seksisma piemēru.

Vēl bez seksisma Leblanku apsūdz piedauzīgu repliku teikšanā un samaitātībā.

Seriālā ir daudz ainu, kurās redzama kaila aktrise, bet ceturtajā un piektajā sezonā kailskatos redzama Klārkas dubliere, ne pati aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu