Operā Maijas Kovaļevskas labdarības koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Nacionālās operas Lielajā zālē 12. septembrī notiks pasaulslavenās latviešu operdziedātājas Maijas Kovaļevskas labdarības koncerts «Sirds veltījums», kura mērķis ir sniegt atbalstu cilvēkiem, kuri vērsušies pie labdarības organizācijas «Ziedot.lv», lai saņemtu jaunākās paaudzes medikamentus cīņai pret vēzi.

Labdarības koncerts sāksies plkst.19, un tajā bez Kovaļevskas piedalīsies arī citi operdziedātāji, informēja koncerta rīkotāja Laura Freināte.

Koncertā tiks atskaņota opermūzika, latviešu kamermūzika, kā arī garīgā mūzika, kuru izpildīs Kovaļevska, starptautisko konkursu laureāte un Latvijas Nacionālās operas māksliniece Sonora Vaice, pasaulē atzītais Latvijas Nacionālās operas bass Krišjānis Norvelis, kā arī itāļu tenors - uzlecošā zvaigzne Rikardo Gato, bet pie klavierēm būs koncertmeistare Jeļena Larina no Austrijas.

Koncerta režisors ir Uģis Brikmanis, producents - Spartaks Leimanis.

Labdarības koncerta «Sirds veltījums» mērķis ir sniegt atbalstu cilvēkiem, kuriem diagnosticēts vēzis un kuri vērsušies pēc palīdzības pie labdarības organizācijas «Ziedot.lv». Patlaban līdzcilvēku atbalsts nepieciešams Veronikai Hričkinai, Valdim Miķelsonam, Jānim Brīvkalnam, Gunitai Štrausai, Jurijam Bērziņam, Valdim Ozolniekam, Tatjanai Bičikai, Gatim Tauriņam un daudziem citiem.

«Ikviens no mums slimībā ir vientuļš un sargājams, bet, sastopoties ar diagnozi - vēzis, atbalsts ir divtik nepieciešams. Labdarības organizācija «Ziedot.lv» ir pagodināta sadarboties ar izcilo operdziedātāju Maiju Kovaļevsku, atbalstot viņas iniciatīvu labdarības koncertam. Koncerta ienākumi pilnā apmērā sniegs praktisku palīdzību onkoloģiskiem pacientiem,» skaidroja «Ziedot.lv» vadītāja Rūta Dimanta.

Biļetes uz labdarības koncertu iespējams iegādāties Latvijas Nacionālās operas un «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī interneta vietnē «bilesuparadize.lv». Biļešu cena ir no deviņiem līdz 50 eiro.

Labdarības koncertam veltīta preses konference notiks 5.septembrī plkst.16 Latvijas Nacionālajā operā. Par gaidāmo labdarības koncertu stāstīs koncerta dalībnieki un «Ziedot.lv» vadītāja Dimanta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu