Šarmantā aktrise Dārta Daneviča Rīgas svētku lielkoncertā žilbina saldējuma «Magnum» kleitās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 12. līdz 14.augustam Rīgā norisinājās viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Rīgas pilsētas svētki, kuru laikā tika atzīmēta Latvijas galvaspilsētas 815.dzimšanas diena. Kā ierasts, svētku izskaņā 11. novembra krastmalā norisinājās brīvdabas lielkoncerts, kuru šogad vadīja aktieru tandēms - Dārta Daneviča un Intars Rešetins. Svētku tēma bija «Tā nav dzīve, tas ir kino!», kam par godu arī pasākuma vadītājai Dārtai tika piemeklēti īpaši atbilstoši tērpi. Divu stundu ilgajā koncertā Dārta uz skatuves kāpa divos saldējuma «Magnum» modes un mākslas kolekcijas tērpos, ko radījusi viena no pieprasītākajām pašmāju modes dizainerēm Dace Krieviņa-Bahmane.

Uz pasākuma atklāšanu 11.novembra krastmalā bija sanākuši vairāki tūkstoši skatītāju, un plkst. 21:00 līdz ar koncerta «Kino gars» atklāšanu uz skatuves kāpa aktrise Dārta Daneviča latviešu modes dizaineres Daces Krieviņas-Bahmanes radītā tumši brūnā vakarkleitā. Koncerta otrajā daļā Dārta eleganto, tumšo tērpu nomainīja uz apburoši baltu, pašas dizaineres rokām izšūtu kleitu. Daces Krieviņas-Bahmanes radītā baltā kleita ir viena no kolekcijas iekārojamākajiem darbiem, kas iekarojusi ne vienas vien saldējuma «Magnum» cienītājas sirdi un kopš Dārtas elegantā iznāciena noteikti ieguvusi jaunas modes cienītāju simpātijas.

Dārta Daneviča par savu iznācienu «Magnum» vakarkleitās: «Šī bija pirmā reize, kad valkāju Daces kleitas, un esmu ļoti patīkami pārsteigta par to, kā viņai izdevies kleitās iekodēt «Magnum» kolekcijas devīzi, jo, uzvelkot kleitas, patiesi mainās stāja, rodas pārliecība par sevi un iekšēja grācija, ko noteikti var ievērot. Šīs nenoliedzami ir kleitas, kurām patīk uzmanība – tās priekšā kleitas burtiski atdzīvojas un uzzied. Dacei arī izdevies mainīt manu viedokli par balto krāsu. Baltais tērps izstaroja seksapīlu un magnētismu, kas parasti sastopams melniem vai noslēpumaini tumšiem tērpiem. Es priecājos, ka man bija iespēja tieši Daces kleitās vadīt Rīgas svētku lielkoncertu tik maģiskā vietā kā Rīgas sirdī, 11.novembra krasmalā, Daugavas krastos.»

Abas Dārtas Danevičas izvēlētās kleitas ir daļa no saldējuma «Magnum» šī gada modes un mākslas kolekcijas «Atbrīvo Zvēru sevī « tērpiem. Kolekcijā ietilpst arī kleitas no tādām latviešu dizainerēm kā Katya Katya Shehurina, Alise Trautmane (Narciss) un gleznas no māksliniecēm – Ievas Bondares, Kristīnes Luīzes Avotiņas un Ievas Ekmanes.

Jau vairākus gadus «Magnum» sadarbojas ar radošās nozares pārstāvjiem, un šogad zīmols vienā projektā ir apvienojis daļu no labākajām latviešu modes dizainerēm un māksliniecēm. Projekta ietvaros, katra dalībniece radījusi individuālu trīs darbu kolekciju – interpretāciju par tēmu «Atbrīvo zvēru sevī!», kas veltīta jaunā saldējuma «Magnum Double» tāda paša nosaukuma 2016. gada kampaņai.

Līdz ar modes un mākslas projektu «Magnum» izaicina ikvienu dzīves baudītāju nogaršot jauno «Magnum Double» saldējumu ar dubulto šokolādes kārtu. Produkta galvenās vērtības ir spontanitāte, bauda un kvalitāte – šīs pašas vērtības arī atspoguļojas Latvijas mākslinieču radītajās kolekcijās.

Jaunā «Magnum» modes un mākslas kolekcija būs īpaši interesanta patiesas baudas un mākslas cienītājiem, sevišķi tiem, kas nebaidās no izaicinājumiem. «Atbrīvo zvēru sevī!» kolekcija līdz nākamās nedēļas beigām vēl ir aplūkojama Vidzemes koncertzālē «Cēsis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu