Kinoteātros: «Sliktās mammas» ar Milu Kunisu centrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai kulta TV seriāla «Sekss un lielpilsēta» cienītājas negarlaikojas, Holivuda ir sagatavojusi jaunu dzirkstoša humora pilnu kino stāstu par mūsdienu sievietēm. Jau šo piektdien, 12. augustā, Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvos komēdija «Sliktās mammas» («Bad Moms»). Tajā galvenās lomas atveido tādas spilgtas aktrises kā Mila Kunis, Katrīna Hāna, Kristīna Aplgeita un Džada Pinketa-Smita.

Asprātīgā komēdija «Sliktās mammas» vēsta par Eimiju, kurai ir šķietami ideāla dzīve – lieliska laulība, gudri bērni, skaista māja un veiksmīga karjera. Taču tā ir tikai ārējā fasāde, jo patiesībā viņa ir pārstrādājusies, pārāk daudz uzņēmusies un dziļi nelaimīga. Tad, kad Eimija saprot, ka nevar turpināt tā dzīvot, viņa nolemj apvienot spēkus ar divām citām mammām un meklēt veidu, kā izdzīvot pasaulē, kur žurnālu vāki un kaimiņu mājas ir pilnas ar ideālajām sievietēm. Eimijas lēmums gan nav pa prātam lērumam perfekto mammu.

Tā kā «Slikto mammu» scenārija autori ir kulta komēdijas «Paģiras» radītāji, tad kino eksperti šobrīd aktīvi spriež, vai arī tai izdosies skatītāju priekšā izpelnīties kulta statusu. Šādai iespējai par labu strādā fakts, ka galvenās lomas atveidojošās aktrises arī dzīvē ir mammas un nav taupījušas asprātības savu tēlu ieskicēšanai.

Aktrise Mila Kunis iesaka šo filmu noskatīties arī vīriešiem: «Katram vīrietim, kuram ir mamma, māsa vai kurš grib kļūt par tēvu, tā atvērs acis. Caur mūsu smiekliem un histērijām, bet atvērs. Piemēram, es, kopš bērna piedzimšanas, ne reizi neesmu bijusi pusdienās ar savām draudzenēm. Tāpēc nevajag uz mums izdarīt papildus spiedienu. Kaut ir pilnīgi skaidrs, ka mēs pašas sevi uzvelkam visvairāk.»

Līdz ar aktuālās komēdijas pirmizrādi, filmas «Sliktās mammas» izplatītāji Latvijā piedāvā visām sievietēm iespēju iepazīt sevi labāk ar aizraujoša testa palīdzību. Tas sniedz garastāvokli uzlabojošu atbildi uz jautājumu, kāda tipa mātišķums testa pildītājai piemīt. Pēc rezultāta noskaidrošanas acumirklī kļūs skaidrs, kāpēc tev nav pa ceļam ar pārāk apzinīgām vai tieši otrādi - pārāk gaisīgām mammām.

Tests atrodams www.sliktasmammas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu