Tiešraide: «Piena svētki» Lucavsalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva
References: API SITE

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina svētdien, 7. augustā no plkst. 17.00 tiešraidē vērot «Piena svētku» norisi Rīgā, Lucavsalā. Kā viens no galvenajiem muzikālajiem pārsteigumiem festivālā gaidāms gadu tūkstoša sākumā populārā instrumentālās mūzikas projekta «kuba» atkalapvienošanās koncerts pēc desmit gadu pauzes.

Ansamblis, kura debijas albums «15 Episodes Of Kuba» (2002) izdots Japānā, Krievijā un citviet pasaulē un saņēmis divas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas, šo īpašo koncertu veltīs leģendārajam trompetistam un aranžētājam Gunāram Rozenbergam (1947-2009), ar kuru «kuba» cieši sadarbojās.

Grupa uz skatuves kāps svētdien plkst. 23.30.

Projekts "Kuba" 2016. gadā: (no kreisās) Jānis Žilde, Arnis Račinskis, Martiņš Strautnieks (gonzo), Mikus Solovejs, Mareks Ameriks
Projekts "Kuba" 2016. gadā: (no kreisās) Jānis Žilde, Arnis Račinskis, Martiņš Strautnieks (gonzo), Mikus Solovejs, Mareks Ameriks Foto: No personīgā arhīva

«Piena svētki» ir ikgadējs vasaras festivāls, kas priecē ar koncertiem, cirka izrādēm, performancēm, radošajām darbnīcām un spēlēm. Muzikālo programmu šogad veidojis internacionāls tandēms – Shipsea (Latvija) un Iļja Lagutenko (grupas «Mumiy Troll» vokālists no Krievijas).



«Piena svētku» tiešraides programma:

17.00 Franco Franco (LV)
18.15 Alina Orlova (LT)
19.30 Antoha MC (RU)
20.45 Is tropical (UK)
22.15 Graham Candy (NZ)
23.30 Kuba (LV)



Festivāla «Piena svētki» tiešraide skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu