Grupai «Aarzemnieki» jauna dziesma «Cauri Grobiņai»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

«Pēdējo divu gadu laikā ir sarakstītas un sakrājušās tik daudzas latviešu dziesmas, ka ir pienācis laiks tās beidzot ierakstīt un publicēt. Līdz Ziemassvētkiem ar projektu «Aarzemnieki» regulāri izlaidīsim jaunas oriģinālas dziesmas, bet sākam ar dziesmu par Grobiņu,» stāsta gruopas līderis Jorens Šteinhauers.

Visi Liepājas iedzīvotāji un viesi, dodoties uz Liepāju, brauc cauri Grobiņai. Liepājas pilsētai ir veltītas daudzas skaistas dziesmas, taču par Grobiņu neesmu dzirdējis nevienu.

Beidzot arī esmu atradis īsto ansambli, ar ko ir milzīgs prieks šīs dziesmas izpildīt un pat sacerēt jaunas. Viens otram dodam iedvesmu un enerģiju - lēnām, soli pa solim no projekta «Aarzemnieki» laikam top grupa «Aarzemnieki».

Un tā sastāvēs no interesanta starpkultūru sajaukuma. Ar «Aarzemniekiem» gribam sniegt mūsu ieguldījumu, lai palīdzētu tiem cilvēkiem saprasties, kam ir patiesa interese par Latviju un latviešu valodu - neatkarīgi no tautības vai vietas, kur tie dzimuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu