Sāks festivāla «LMT Summer Sound» biļešu maiņu pret aprocēm

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Liepājas mūzikas festivāla «LMT Summer Sound» biļetes pret aprocēm no trešdienas līdz piektdienai varēs apmainīt Rīgā, tirdzniecības centrā «Spice», informēja festivāla rīkotāju pārstāve Sabīne Brice.

Savukārt no ceturtdienas, 28.jūlija, līdz 30.jūlijam iegādātās festivāla biļetes pret aprocēm varēs apmainīt Liepājā, tirdzniecības namā «Kurzeme».

Festivāls «LMT Summer Sound» Liepājā norisināsies no 29.jūlija līdz 30.jūlijam. Festivāla telšu un kemperu pilsētiņa būs atvērta no 28.jūlija plkst.17 līdz svētdienas, 31.jūlija, plkst.15.

Festivāla rīkotāji vēsta, ka, mērojot ceļu uz festivālu no Lietuvas puses, festivāla viesiem jāņem vērā ceļu satiksmes ierobežojumi uz A11 ceļa posmā no Rucavas līdz Nīcai. Visiem «iPhone» un «Android» vietdtālruņu lietotājiem ir pieejama bezmaksas «LMT Summer Sound» festivāla lietotne, kurā var iepazīties ar pilnu festivāla programmu, māksliniekiem, teritorijas karti, noteikumiem un atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Festivāla lietotne kalpos kā parocīgs ceļvedis, gan gatavojoties festivālam, gan festivāla dienās, bet mājās palicēji varēs vērot festivāla koncertus mobilajā televīzijā «LMT Straume», klāstīja Brice.

Jau ziņots, ka šā gada festivāla gaidītākie viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība «Milky Chance», daudzsološais beļģu dīdžejs «Lost Frequences», angļu mūziķis «King Charles» un ukraiņu roka leģendas «Okean Elzy».

Tāpat «LMT Summer Sound» festivālā būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku - «Carnival Youth», «Ozols», Intaru Busuli un «Abonementa orķestri», «Rīgas modes», «Bermudu divstūri», «Dzelzs vilku», Justu, Aiju Andrejevu un citus.

Mākslinieku programma ir papildināta ar vienu no spožākajām jaunajām Krievijas «indie pop» grupām «Milk», dziedātāju Miku Dukuru, kā arī mazajiem pašmāju talantiem no Liepājas «Pop/rok» skolas un Liepājas grupām «Flying Bra» un «Transcendentāle».

Kā ierasts, par neizsīkstošām nakts dejām «LMT straume ballītē» rūpēsies Toms Grēviņš, ļaujot par dīdžeju kļūt ikvienam, savukārt «Jagermeister Stage» skatuve ar plašu atpūtas un deju zonu būs interesanta tiem, kuri vēlēsies baudīt labāko Latvijas elektroniskās mūzikas dīdžeju sniegumu. Šā gada festivāla jaunums būs «Red Bull Tour Bus» skatuve, uz kuras uzstāsies grupa «Carnival Youth» un tās īpaši atlasītie jaunie mūziķi no Latvijas un ārvalstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu