Kurš būs nākamais Džeimss Bonds?

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Medijos izskanējusi informācija, ka no «Džeimsa Bonda» filmas varētu aiziet tās galvenās lomas atveidotājs Daniels Kreigs, tomēr pagaidām filmu veidotāji vēl nav atklājuši, kurš aktieris būs nākamais Džeimsa Bonda tēla atveidotājs.

43 gadus vecais Elba tiek ierindots starp ticamākajiem kandidātiem uz Bonda lomu, kad no filmu sērijas aizies pašreizējais lomas atveidotājs Daniels Kreigs. Tādā gadījumā Elba būtu pirmais melnādainais aktieris, kurš jebkad spēlējis Bondu.

«Es domāju, ka esmu tam par vecu. Kurš gan grib braukāt apkārt mašīnās, tikties ar sievietēm un dzert «Martini»? Izklausās briesmīgi,» telekanāla ABC raidījumā «Good Morning America» jokoja Elba.

Vecākais aģenta 007 atveidotājs ir Rodžers Mūrs, kurš savas pirmās Bonda filmas iznākšanas laikā bija 45 gadus vecs. Elba norāda, ka Bonda franšīzes veidotāji neesot ar viņu sazinājušies.

«Ja tas notiktu, tad tā būtu tautas griba, jo starp mani un studiju par to nav bijis nekādas runas,» viņš norāda. «Lai kur arī es ietu, cilvēki vēlas, lai tas īstenojas.»

Pagaidām bukmeikeru favorītu vidū uz Džeimsa Bonda lomu ir aktieris Idriss Elba, Toms Hidlstons, Eidans Tērners un Džeimss Nortons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu