Galaheru kaitina fani, kas prasa selfijus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Mūziķis Noels Galahers (Noel Gallagher) atklājis, ka viņu joprojām kaitinot fani, kas vēlas ar viņu uzņemt selfiju jeb pašbildi. Bijušais grupas «Oasis» dalībnieks bieži atklāti runājis par to, kā cilvēki viņam uz ielas nāk klāt un lūdz uzņemt bildi.

Tagad intervijā žurnālam «Rolling Stone» viņš atklājis, ka tas ir vienīgais, kas viņu kaitina, esot slavenam.

«Slavai nav sliktās puses. Protams, es jūtos nedaudz neveikli, kad veikalā cenšos nopirkt apakšveļu un man seko cilvēki ar fotokamerām. Taču es vēl neesmu pieredzējis slavas slikto pusi. Tas ir lieliski,» stāstījis mūziķis. Tomēr viņš piebildis: «Man ir līdz kaklam fani, kas lūdzas pēc pašbildēm, tāpēc lieku viņiem iet ieskrieties. Es nejūtos pateicīgs cilvēkiem ar fotokamerām, un man ir pie vienas vietas, ja viņi mani uzskata par maitas gabalu.»

«Es katru dienu atsakos fotografēties ar cilvēkiem. Kad viņi jautā, vai var uzņemt bildi, es viņiem atbildu, ka nē, viņi par to tikai pasmejas un saka: «Jā, kā tad. Vai tiešām?»

»Jā, esmu sasodīti aizņemts pērkot apakšveļu.«

Tas dažus pat aizvaino, un ir cilvēki, kas ir patiešām uzstājīgi. Ja es vēlēšos, tad nofotografēšos ar viņiem, bet ja nē, tad man ir vienalga. Es nedzīvoju, lai uzņemtu bildes ar faniem, vienalga, vai viņi pērk manus albumus vai nē. Es taču viņiem nelieku tos pirkt,» pavēstīja Galahers.

Nesenākais Galahera solo albums tika izdots pagājušā gada martā (skat. recenziju).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu