Kellija Osborna nākamā gada sākumā izdos savu skandalozo autobiogrāfiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Televīzijas personība, Šāronas un Ozija Osbornu meita Kellija Osborna plāno 2017.gada pavasarī izdot savu autobiogrāfiju. Grāmatai dots nosaukums «There`s no f*cking secret», kurš jau atklāj, ka biogrāfijā tiks atklāti daudzi noslēpumi un negaidīti fakti.

Kellija ir izaugusi atrodoties prožektoru gaismā, sākumā, pateicoties slavenajam tēvam, vēlāk ģimenes realitātes šova dēļ, ikviens vienmēr bijis lietas kursā par viņas dzīves kāpumiem un kritumiem.

Beidzot Kellija atrodas tajā dzīves vietā, kurā vēlas būt un tieši tāpēc uzskata, ka ir laiks autobiogrāfijai.

Grāmatā Osborna sola atklāt daudzus noslēpumus, interesantus faktus gan par sevi, gan ģimeni un apkārtējām personām no šovbiznesa pasaules.

Pateicoties grāmatai Kellija cer motivēt sievietes neatkarīgi no auguma apkārtmēriem atrast pārliecību sevī, justies skaistām, iekārojamām, mīlēt sevi un vienmēr un visur iet ar augsti paceltu galvu.

Ir bijis laiks, kad pašu Kelliju apsmēja apaļīgā auguma dēļ, kas radīja nepārliecīgu un naidu pret sevi pašu, zvaigzne no tā vēlas pasargāt citas, jaunas sievietes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu