Foto: Vaikules preses konferencē piedalās pirmās ieradušās festivāla zvaigznes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 5. līdz 8. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous». 4.jūlijā notika festivāla atklāšana jeb preses konference, kurā viesojās pirmās Jūrmalā jau ieradušās zvaigznes.

Restorānā «Light House» dienu pirms lielākā Jūrmalas vasara notikuma, festivāla «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous», bija iespēja uzzināt visu par šā gada koncerta programmu, uzdot jautājumus zvaigznēm un pašai Laimai Vaikulei.

Dziedātāji stāstīja par dziesmu izvēli, ko tiem nozīmē atrašanās Jūrmalā un cik liela nozīme ir veidot šādus festivālus tādā lieliskā vietā, kur tikties gan māksliniekiem, gan mūzikas mīļotājiem.

Preses konferences īpašais viesis bija Metropolitēna soprāns Hibla Gerzmava, kā arī Krievijas populārā meiteņu grupa «Serebro» un pašmāju mākslinieki Intars Busulis un Marija Naumova.

5.-8.jūlijā Jūrmalā notiekošajā festivālā uz vienas skatuves ar Laimu Vaikuli kāps tādas zvaigznes kā Hibla Gerzmava, Edīte Pjeha, Grigorijs Ļepss, Maksims Galkins, Jeļena Vaenga, Larisa Doļina, Verka Serdjučka, Lauris Reiniks, grupa «Serebro», Intars Busulis, Marija Naumova un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu