Šonedēļ Bauskas kantrī festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bauskas kantrī festivāls izziņojis festivāla māksliniekus 8. un 9. jūlijā plānotajā pasākumā, kas šogad notiks jau 18. reizi, informē rīkotāji. Festivālā piedalīsies Veins Lovs (Wayne Law) no Austrālijas, Jonis no Lietuvas, «Kaidi & Barn Brothers» no Igaunijas, «Dutch Eagles» no Nīderlandes, kā arī no Latvijas grupas - «Dakota», «Flame & Rolltones», «Tequila», Aivars Birzmalis, «Sestā Jūdze», «Apvedceļš», Aldis Rullis, «Klaidonis», «Jauna diena» un dziedātājs Mārtiņš Jātnieks.

Septiņpadsmit gadu laikā Bauskas kantrī festivālā piedalījušās 26 Latvijas grupas un 32 ārvalstu grupas no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Slovākijas, Beļģijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Luksemburgas, Dānijas, Krievijas, Igaunijas un Lietuvas. Festivālā ir uzstājušies tādas «country» mūzikas zvaigznes kā «The Bellamy Brothers» un «Asleep At The Wheels».

Katru gadu festivāls pulcē tūkstošiem «country» mūzikas cienītāju gan no Latvijas, gan no tuvākām un tālākām ārzemēm.

Šogad festivāla jaunums ir festivāla sadarbības partnera portāla «Draugiem.lv» jauno mūziķu kantrī skatuve, uz kuras organizatori dos iespēju uzstāties jaunajiem māksliniekiem.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.

www.bilesuparadize.lv

Festivāla hedlaineris Wayne Law ir viens no atzītākajiem kantrī mūzikas izpildītajiem un komponistiem Austrālijā. Vairākkārt Austrālijas Kantrī mūzikas asociācijas nominēts kā labākais vokālists un dziesmu autors. Regulāri saņem piedāvājumus un sacer dziesmas kantrī mūzikas Mekas Nešvilas mūziķiem. Bauskas festivālā uzstāsies ar pavadošo grupu no Francijas, viņu sniegumā varēsim baudīt gan balādes, gan dinamiskas kompozīcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu