Redklifs pieļauj, ka varētu atgriezties Harija Potera filmu sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu aktieris Daniels Redklifs pieļauj, ka varētu vēl kādreiz atgriezties burvja Harija Potera lomā, ja viņam ļoti patiktu scenārijs. «Apstākļiem būtu jābūt diezgan neparastiem,» teica 26 gadus vecais aktieris. «Taču esmu pārliecināts, ka Harisons Fords tāpat teica par Hana Solo lomu «Zvaigžņu karos», bet, lūk, kā sanāca.»

Redklifs spēlēja galveno lomu astoņās «Harry Potter» sērijas filmās, kas iznāca no 2001. līdz 2011. gadam.

Redklifs norādīja, ka pagaidām negrasoties atgriezties Potera lomā, taču nākotnē tas varot mainīties.

Redklifa jaunākā loma ir kinolentē «Now You See Me 2» («Krāpšanas ilūzija 2»), kuras pirmā daļa iznāca 2013. gadā. Redklifs spēlēs ļaundari filmā par iluzionistu grupējumu, kas ar triku palīdzību aplaupījis banku.

Aktieris atzīst, ka sākumā nemaz neesot padomājis par filmas līdzību ar Harija Potera franšīzi.

«Es pat nebiju aizdomājies par to, ka tās abas ir par maģiju, kamēr kāds man to nenorādīja,» sacīja Redklifs. «Šis cilvēks teica, ka man atkal uzdos daudzus jautājumus par maģiju. Un tā laikam arī būs!»

Londonas teātrī nesen sākās teātra izrādes «Harry Potter and the Cursed Child» («Harijs Poters un nolādētais bērns») publiskie mēģinājumi. Izrādē, kuras tapšanā iesaistījās rakstniece Dž.K.Roulinga, galvenie varoņi attēloti pieaugušā vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu