Laivlija: mēs ļoti vēlamies savus bērnus pasargāt no paparaci!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Uz jaunākā amerikāņu izdevuma «Marie Claire» vāka šomēnes redzama aktrise Bleika Laivlija (Blake Lively). Intervijā žurnālam viņa stāsta par savu dzīves stilu, kā arī atklāja iemeslu, kāpēc vēlējās apprecēties ar Raienu Reinoldsu (Ryan Reynolds).

«Vīrs ir mans labākais draugs! Labākais draugs uz mūžu,» aktrise Bleika Laivlija par savu vīru Raienu Reinoldsu sacīja intervijas laikā. «Tas man bija pats svarīgākais. Ne ar vienu citu man nav bijusi tāda draudzība kā ar viņu.»

Viņiem jau ir meitiņa Džeimsa, bet tagad pāris gaida otru bērnu. Laivlija un Reinoldss vienmēr vēlējušies meitu pasargāt no paparaci.

Bleika intervijā paskaidroja, ka apzinās savu un vīra publisko dzīvesveidu, taču vēlas, lai viņas bērniem būtu iespēja izvēlēties savējo.

«Mēs vēlamies, lai mūsu bērniem būtu normāla bērnība, kāda bija arī mums,» viņa sacīja.

Atgādinām, ka Laivlija un Reinoldss salaulājās 2012.gada septembrī, bet savu pirmo bērnu, meitiņu Džeimsu, sagaidīja 2014.gada decembrī. Pāris uztur privātumu, jo meitas vārdu plašākai sabiedrībai atklāja tikai tad, kad viņa bija vienu gadu veca.

Šobrīd Laivlija ir otrā bērna gaidībās.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu