«Status Quo» ģitārists Riks Parfits ievietots slimnīcā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Britu rokgrupas «Status Quo» ģitārists Riks Parfits (Rick Parfitt) trešdien pēc koncerta ievietots slimnīcā Turcijā. Lai arī grupas pārstāvji neatklāj, kādas veselības problēmas mūziķi piemeklējušas, ārzemju mediji ziņo, ka viņš varētu būt pārcietis sirdslēkmi.

«Lai arī viņa stāvoklis ir nopietns, viņš jau ir pieprasījis ierasto tējas tasi ar diviem cukura gabaliņiem un saldinātāju,» sacīja grupas menedžeris Saimons Porters. «Vairāk komentāru nebūs līdz laikam, kad tiks veiktas jaunas analīzes un tiks saņemts ārstu viedoklis.»

«Status Quo» uzstājās Antaljā izstādes «Expo 2016» laikā.

Ģitārists 2011. gadā jau piedzīvojis sirdslēkmi.

2014. gadā «Status Quo» atcēla vairākus koncertus, jo ārsti ieteica Parfitam atpūsties pēc operācijas, kurā tika izlabota pēc 1997.gadā veiktās sirds operācijas parādījusies problēma.

Sestdien «Status Quo» uzstāsies festivālā «Rock On Windermere», kurā tiks vākti līdzekļi Kambrijas plūdu seku likvidēšanai. Parfitu aizstās «Status Quo» basģitārista Džona Edvardsa dēls Fredijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu