Liepiņš: komponists un teksta autors Eirovīzijā ir pēdējā vietā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

360TV īpašajā interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Grēta Gorjučko sarunāsies ar komponistu, Latvijas Nacionālās operas un baleta vadītāju Zigmaru Liepiņu. Gaidāmā saruna būs par to, vai var no viņa vēl sagaidīt kādu rokoperu, kā ir ienākt jaunā kolektīvā, un arī par dzīves baudīšanu. TVNET lasītājiem tiek dota iespēja jau tagad noskatīties nelielu fragmentu no gaidāmās sarunas ar personību, kura vienmēr ir tieša savos izteikumos un viedoklī.

Gaidāmajā sarunā Zigmars Liepiņš pauž viedokli par Eirovīziju, atklājot, ka

viņa skatījums uz šo konkursu ir kā profesionālim - tā esot ziņkāre.

Zigmars stāsta, ka konstatējis faktu – komponists un teksta autors šajā konkursā ir pēdējā vietā. Svarīgāks par dziesmas izpildītāju esot apģērbs dziedātājam uz skatuves. Bet vissvarīgākais esot video un performance, pauž komponists.

Viņaprāt, nevienu neinteresē, kāda ir dziesma, kas tiek izpildīta. Izņēmums esot šis gads, jo ukrainietes dziesmai, pēc Zigmara domām, esot bijis saturs. Komponists Eirovīziju sauc par lielu izrādi.

Protams, to varot noliegt, snobiski raukt degunu, izlikties par labākiem, gudrākiem un nepieņemt, taču Zigmars uz to skatoties no cita rakursa.

Studijas viesis atklāti saka, ka tā nav nekāda veida platforma jaunajiem mūziķiem. Tas ir tikai neliels ieskats gaidāmajā sarunā, kura pilnībā būs skatāma jau šajā svētdienā 360TV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu