Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Strauji izpārdod Roskildes festivāla biļetes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biļetes uz šī gada Roskildes mūzikas festivālu Dānijā izpārdotas ātrāk nekā iepriekšējos 15 gados. Izpārdotas 80 000 biļetes uz visām festivāla dienām. «Mēs priecājamies, ka biļetes jau atkal izpārdotas pirms festivāla sākuma. Tas notika pat ātrāk nekā pagājušogad,» teica pasākuma pārstāve Kristīna Bilde. «Tas nozīmē, ka 80 000 cilvēku izvēlējušies pilnībā izbaudīt festivālu astoņu dienu garumā.»

Roskildes festivāls šogad pulcēs fanus no 74 valstīm. Bilde norādīja, ka 16% no festivāla biļetēm pārdotas ārzemniekiem.

Šogad uz deviņām Roskildes festivāla skatuvēm notiks 183 koncerti. Izpildītāju vidū būs Nīls Jangs, P.Dž.Hārvija, Vizs Kalifa, «LCD Soundsystem», «Red Hot Chili Peppers», «Tame Impala» un citi.

Kaut arī biļetes uz visām festivāla dienām ir izpārdotas, palicis neliels skaits vienas dienas biļešu, norāda rīkotāji.

Roskildē notiek lielākais mūzikas festivāls Ziemeļeiropā. Festivāla peļņa pilnībā tiek ziedota labdarības organizācijām.

Roskildes mūzikas festivāls šogad notiks no 25. jūnija līdz 2. jūlijam. Galvenie izpildītāji uzstāsies pēdējās četrās pasākuma dienās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu