Džeimss Blants izdevis jaunu singlu un gatavojas Eiropas tūrei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienu pirms Latvijas valsts svētkiem, 17.novembrī, Džeimss Blants (James Blunt) izdeva jaunāko singlu "Love Love Love" no sava pēdējā studijas albuma "All The Lost Souls". Pašlaik mūziķis aizvada pēdējos koncertus Kanādā, bet jau 12.februārī uzsāks Austrumeiropas tūri.

Austrumeiropas tūre 12.februārī sāksies Maskavā. 14.februārī mūziķis koncertēs Somijā, 15.februārī Tallinā, bet jau 16.februārī uzstāsies Rīgā, Arēnā Rīga.

Džeimss Blants lielāko 2008.gada daļu ir pavadījis koncertos visā pasaulē. Savā mājas lapā mūziķis atzīst, ka tūres laikā ir pabijis daudzās interesantās un aizraujošās pasaules valstīs. Kopumā mūziķis esot apmeklējis jau 185 pilsētas. Tūres laikā Džeimss Blants ir muzicējis kopā ar Šerilu Krovu (Sheryl Crow) un Lauru Pausini (Laura Pausini). Plānots, ka uzstāšanās ar Lauru Pausini tiks iemūžināta arī jaunā videoklipā.

Novembra beigās izdots arī Džeimsa Blanta pēdējā albuma "All The Lost" Souls īpašais izdevums, kuram pievienots speciāls DVD. Albums pieejams populārākajos interneta veikalos.

Biļetes uz Rīgas koncertu pašlaik ir nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā vai internetā - www.bilesuserviss.lv . Stāvbiļetes cena ir Ls 25. Pieejamas arī sēdvietu biļetes, kas maksās no Ls 30 līdz Ls 45.

Džeimss Blants ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005.gadā debijas albuma hits "You’re Beautiful" atnesa milzu popularitāti visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu