Rīgā šovakar itāļu dziedātājs Toto Kutunjo (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Populārais dziedātājs Toto Kutunjo (Toto Cutugno) ceturtdien, 15.decembrī viesosies hallē «Arēna Rīga», izpildot savas visu laiku labākās dziesmas simfoniskā orķestra pavadījumā, informē «Makroconcert» sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Toto Kutunjo ir veiksmīgs komponists un dziedātājs - savas muzikālās karjeras laikā viņš izdevis 19 albumus, 13 reizes piedalījies starptautiskajā Sanremo Mūzikas festivālā, kur ieguvis godalgotas vietas, un 1990. gadā pat uzvarējis Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Viņa kompozīcijas ir populāras visā pasaulē, un viņa balss teju vai kļuvusi par Itālijas simbolu. Arī Latvijā ikviens zina lieliskās dziesmas «L'Italiano (Lasciatemi Cantare)», «Solo Noi», «Il Tempo Se Ne Va», «Serenata» un neskaitāmas citas, un, dzirdot tās radio, bieži labprāt dungo līdzi. Viņa radītās kompozīcijas izpilda arī citi slaveni dziedātāji, piemēram, Mireija Matjē (Ciao Bambino, Sorry), Adriano Čelentano (Soli) un Žo Dasans (Et Si Tu N'existais Pas).

15.decembrī dziedātāja zelta fondu būs iespējams baudīt dzīvajā izpildījumā koncertā Rīgā, turklāt tas izskanēs neierastā aranžējumā kopā ar simfonisko orķestri.

Biļetes iespējams iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu