Noslēgsies «Opus pro» 30 gadu jubilejas turneja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. maijā, ar diviem vērienīgiem lielkoncertiem Rīgas Kongresu namā rokgrupa «Opus pro» noslēgs savu 30 gadu jubilejas tūri «Rozā lietus», informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča.

Jubilejas koncerttūres noslēguma koncertos savu dalību apstiprinājis arī komponists Zigmars Liepiņš, kurš ir Atmodas laika hita «Brīvību Baltijai» mūzikas autors. Tāpat koncertos piedalīsies vēl vairāki īpašie viesi, piemēram, ģitārists Jevgeņijs Krupeņins no grupas pirmā sastāva, kurš speciāli no Anglijas lidos uz Rīgu.

Tāpat kā iepriekšējos tūres koncertos, arī Rīgā uz skatuves uzstāsies gan «Opus Pro» vēsturiskais, gan «zelta» sastāvs.

Viens no grupas dibinātājiem un lielāko hitu autors, ģitārists Harijs Zariņš piebilda, ka ir mazliet skumji, ka grupas jubilejas tūre tuvojas noslēgumam, bet, no otras puses, ir gandarījums par to, ka viss izvērtās tik grandiozi.

Rīgas Kongresu namā koncerts sāksies plkst.19 un 22. Abos grupas koncertos Rīgā skanēs grupas lielākie hiti «Brīvību Baltijai», «Rozā lietus», «Mīļā», «Svētuguns», «Es eju tevi zagt», «Šonakt», «Dzimtene» un citi. Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu