Valmierā Jauno gadu sagaidīs ar svinībām pilsētas centrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valmierā Jauno gadu sagaidīs ar svinībām pilsētas centrā un balli, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Kazuša.

31.decembrī jau pusstundu pirms pusnakts rekonstruētajā vēsturiskajā centrā - laukumā starp Kultūras centru un lielveikalu "Valmiera" - valmieriešus un pilsētas viesus pulcēties aicinās svētku mūzika.

Tieši pusnaktī Valmierā būs redzama krāšņa uguņošana, savukārt pēc uguņošanas Valmieras Kultūras centrā notiks pirmā Jaunā gada balle, kurā spēlēs ansamblis "Kantoris 04".

Kazuša norādīja, ka Jaungada naktī ikvienam interesantam būs iespēja apskatīt Valmieras Novadpētniecības muzeju, kas būs atvērts jau no plkst.22. Muzejā būs aplūkojama izstāde "Ziemassvētki pastkartēs" un starptautisko mākslinieku izstāde "Patria".

Kazuša informēja, ka Jaungada salūta dēļ 31.decembrī no plkst.12 līdz 1.janvāra plkst.1 Valmierā tiks slēgta satiksme Katrīnas ielas posmā no iebrauktuves uz lielveikalu "Valmiera" līdz Bastiona ielai.

Tāpat, gatavojoties Jaungada sagaidīšanas svinībām, Valmieras centrā papildus tiks novietotas atkritumu urnas īpaši stikla tarai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu