30.decembrī LR: Digitālās televīzijas punkti uz “i”! Vai ar 400 idejām mājai pietiks? (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr/farlane

Gada nogalē pienācis laiks salikt punktus uz “i” jautājumiem par digitālo televīziju - ar ko atšķiras un atšķirsies virszemes apraide no kabeļtīkla vai satelīta? Kas ir un būs digitāls, bet kas joprojām paliks tāds kā bijis? Vai ar ciparu televīzijas dekoderu vien pietiks? Un kāpēc daļa Latvijas tomēr ir nolemta zilā ekrāna vietā ieraudzīt tikai “sniedziņu”?

Šogad šo tematu noslēdzot, no 9:00 līdz 10:00 ēterā tiksimies ar pārstāvjiem no tām kompānijām, kas katra piedāvā savu “digitālo attēlu”, - Lattelecom, Baltcom un Viasat.

Cik darbus jūs vienā dienā esat gatavi paveikt un cik ideju īstenot? Vai domājat, ka pilnīgi pietiek ar vienu darbu, ko veltāt savai mājai, dārzam vai vaļaspriekam? Tad jau vairāki simti ideju, kas apkopotas grāmatā ar līdzīgu nosaukumu, ir domātas tieši jums! No kurienes idejas un vai tas ir tikai sākums? To skaidrosim pēc 10:00, kad mūsu studijas viešņa būs "Latvijas Avīzes" žurnāliste un grāmatas "400 idejas mājai un sētai Latvijā" autore Vivanta Volkova.

Telefoni tiešraidē -  67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu