Morisete apgalvo, ka viņas bijušais menedžeris viņu apzadzis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanādiešu dziedātāja Alanisa Morisete (Alanis Morissette) apsūdzējusi savu bijušo biznesa menedžeri nepilnu piecu miljonu ASV dolāru (4,4 miljonu eiro) nozagšanā. Losandželosas Augstākajā tiesā iesniegtajos dokumentos teikts, ka Džonatans Švarcs esot bez atļaujas pārskaitījis Morisetes naudu uz saviem bankas kontiem.

«Morisete neko nezināja par šiem pārskaitījumiem un nebija tos atļāvusi,» teikts sūdzībā.

Švarcs pārvaldīja Morisetes finanses no 2009. līdz 2016. gada martam. Viņš bija atbildīgs par dziedātājas ienākumu saņemšanu, krājkontu pārvaldīšanu un rēķinu apmaksu.

Morisete atlaida Švarcu, kad viņas jaunais biznesa menedžeris Hovards Grosmans atklāja aizdomīgus pārskaitījums no Morisetes kontiem. 116 piegājienos tika pārskaitīti vairāk nekā 4,7 miljoni dolāru (4,1 miljoni eiro).

Morisete apgalvo, ka Švarcs esot pārvietojis vēl astoņus miljonus dolāru (septiņus miljonus eiro) no dziedātājas krājkontiem, kaut arī esot «solījis tos nekad neaiztikt», lai hita «Ironic» autore varētu pārtikt no pašreizējiem ienākumiem un noguldījumu procentiem.

Morisete no Švarca un viņa kompānijas GSO pieprasa kompensāciju 15 miljonu dolāru (13,2 miljonu eiro) apmērā.

Pret Švarcu tiesā vērsusies arī kompānija GSO, kas vēlas panākt Švarca izslēgšanu no uzņēmuma. Kompānija norādīja, ka esot «šokēta» par iekšējās izmeklēšanas rezultātiem.

«Izmeklēšanā atklājās, ka Švarca kungs tērē lielas naudas summas, lai varētu atļauties izšķērdīgu dzīvesveidu, tai skaitā 50 000 dolāru vērtu atvaļinājumu Boraborā un azartspēļu parādu 75 000 dolāru apmērā kazino Bahamu salās,» teikts GSO iesniegtajā prasībā. «Viņš arī ASV valdībai ir parādā ievērojamu summu par nenomaksātiem nodokļiem.»

Kompānija pārtraukusi Švarca profesionālās attiecības ar pārējiem viņa klientiem, kuru vidū saskaņā ar mediju ziņām esot dziedātājas Bejonsa un Meraija Kerija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu