Klubā Depo Duncan Patterson & Mick Moss (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14.novembrī klubā Depo plkst. 21 Duncan Patterson & Mick Moss (UK).

Mazas Eiropas tūres ietvaros šis būs abu mūziķu vienīgais koncerts Baltijas valstīs.

Akustiskais koncerts, kurā Miks Moss un Dunkans Pattersons spēlēs gan vecās, gan jaunās dziesmas no visu triju grupu repertuāra, kurās abi ir piedalījušies:

Anathema - viena no Lielbritānijas kulta doom metal grupu trijnieka, agrīnie 90. gadi, kurā Dunkans Pattersons sarakstījis daudzas dziesmas un spēlējis basģitāru;

Antimatter - Dunkana Pattersona un Mika Mosa projekts; agrīnajos ierakstos tie ir elektronikas, dažādu jauktu vokālu un melanholiskas atmosfēras eksperimenti, bet pēdējo gadu ierakstos tā ir vairāk nosvērta, emocionāla mūzika, melanholiska un skaudra vienlaikus, bet ģitāru pavadījumi, tekstu vienkāršība un trāpīgums, ko ierakstos papildina čells, vijoles, dažādi pieaicināti viesmūziķi, ir padarījis grupu par pagaidām nenosaukta žanra līderiem. "Leaving Eden" - pēdējais albums, kas izpelnījies kritiķu atzinību visvairāk, arī titulu "Skumjākais gada albums"; Ion - Dunkana Pattersona personīgais projekts pēc Antimatter pamešanas.

Uzskata, ka tieši šajā projektā Dunkans realizējis savas idejas bez ierobežojumiem, kā arī visvairāk izpaudies, kā multiinstrumentālists - Ion albuma "Madre, Protegenos" ierakstā pats iespēlējis ģitāras, klavieres, taustiņinstrumentus, perkusijas un daļu vokālu. Kopumā albuma ierakstā piedalījušies 12 cilvēki, gandrīz katrs no citas valsts.

Ion muzikālais skanējums ir tuvāks world mūzikai. Kā īpašais viesis koncertā spēlēs arī pašmāju dziedātāja Vic Anselmo. + DJ Masque, DJ Sin, DJ Scarons

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu