Izdod CD "Mana dziesma Latvijai" (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (13.nov.) Latvijas Nacionālajā teātrī notiks koncertsērijas "Mana dziesma Latvijai" pirmizrāde. Muzikālo noskaņu dažādība virmos uz skatuves vietā, kur pirms 90 gadiem tika proklamēta Latvijas Republika.

Ar cieņas apliecinājumu savai zemei un ar vieglumu mūzikā koncerts pulcēs dažādu paaudžu un stilu dziedātājus - Viktoru Lapčenoku, Ievu Akurateri, Igo, Olgu Rajecku, Lauri Reiniku, Intaru Busuli, Amber, Jāni Stībeli, Janu Kay, Aishu un Alex, Niku Matvejevu, Chilli, Ingu Pētersonu, Žoržu Siksnu, Sergeju Jēgeru, Andri Daņiļenko, Ritu Trenci, Ivo Fominu, Valteru un Kažu, Līgu Robežnieci, Endiju Rezgali, Jāni Krūmiņu (Apvedceļš), Agri Gedroviču (Sestā jūdze), Igetu un citus mūziķus. Audio:

Audio:

Koncertu translēs Latvijas Radio un filmēs Latvijas Televīzija. Pasākumu kopīgi ar Latvijas Radio organizē "Izklaides producentu apvienība 7".

Izpildītāji un dziesmas, kuras būs dzirdamas koncertā, ir jau apkopotas īpašā mūzikas CD albumā, kura bukletā lasāmas arī mūziķu domas par savu zemi, valsti un tautu. Albums ir jau pieejams mūzikas veikalos un būs pieejams arī koncertu norises vietā Latvijas Nacionālajā teātrī. Mp3 formātā visas albuma dziesmas ir jau pieejamas portālā Doremi.lv

Kompānija “Mikrofona ieraksti” vēl pirms koncerta sniedz jums nelielu ieskatu albumā, piedāvājot noklausīties Igo izpildīto Raimonda Paula un Alfrēda Krūkļa dziesmu “Teic, kur zeme tā” un Intara Busuļa savdabīgi ierakstīto dziesmas “Še, kur līgo priežu meži” versiju. Albums ir pilns ar pārsteigumiem un par to liecina jau pats dziedātāju un izpildītāju saraksts albumā un koncertos:

1. Teic, kur zeme tā – Igo 2. Es dziedāšu par tevi, tēvu zeme - Ingus Pētersons 3. Še, kur līgo priežu meži - Intars Busulis 4. Allaž un mūžam – Sergejs Jēgers 5. Ir tāda zeme – Žoržs Siksna un Igeta 6. Kurzeme - Jānis Stībelis 7. Nakts dziesma – Niks Matvejevs un Chilli 8. Sena kalpu dziesma – Marts Kristians Kalniņš 9. Varbūt – Olga Rajecka 10. Vālodzīte – Lauris Reiniks 11. Man citas zemes nevajag – Agris Gedrovičs (Sestā jūdze) 12. Pie jūras dzīve mana – Jana Kay 13. Nekur nav tik labi kā mājās – Aisha un Alex 14. Smaidas – Viktors Lapčenoks un Amber 15. Cielaviņa – Valters un Kaža 16. Neaizmirstamais skūpsts - Ivo Fomins 17. Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas - Endija Rezgale 18. Es redzēju bāleliņu - Jānis Krūmiņš (Apvedceļš) un Liga Robežniece 19. Svētvakars – Ieva Akuratere 20. Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu - Andris Daņiļenko un Rita Trence

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu