Lorensa priecē ar caurspīdīgu krekliņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/BuzzFoto

Viena no spilgtākajām Holivudas jaunās paaudzes zvaigznēm Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence), apmeklējot ikgadējo geju un lesbiešu tiesību aizstāvju organizācijas GLAAD rīkoto «GLAAD Media Awards» balvu pasniegšanas ceremoniju, laikam nebija rēķinājusies ar tik spožām paparaci fotokameru gaismām, kas visu apkārtējo skatam atklāja mazliet vairāk, nekā 25 gadus vecā daiļava bija iecerējusi.

Pasākumu Ņujorkā aktrise apmeklēja melnā žaketē, zem kuras pavilkts melns krekliņš, taču zem tā, kā redzams fotogrāfijās, gan vairs nekā nav.

Dženifera Lorensa GLAAD Media balvu ceremonijā
Dženifera Lorensa GLAAD Media balvu ceremonijā Foto: Scanpix/BuzzFoto

Aktrise, kura šobrīd uz lielā ekrāna redzama komiksu filmā «X-Men: Apocalypse» («X-cilvēki: Apokalipse»), ceremonijā pasniedza balvu Robertam de Niro, kurš ir dedzīgs seksuālo minoritāšu aizstāvis.

Atgādinām, ka Lorensa kļuva par vienu no nopludināto slavenību kailfoto upuriem.

«Tas nav skandāls. Tā ir seksuāla varmācība,» toreiz teica Lorensa, norādot, ka kailfoto nopludināšana var kaitēt viņas karjerai. «Tā ir seksuāla varmācība. Tas ir pretīgi. Jāmaina likumi un jāmainās arī mums,» uzsvēra aktrise.

Dženifera Lorensa GLAAD Media balvu ceremonijā
Dženifera Lorensa GLAAD Media balvu ceremonijā Foto: Scanpix/BuzzFoto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu