"Artelī" uzstāsies Martin Confused ar grupu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums
References: API SITE

Ceturtdien, 8.decembrī, plkst. 19 klubā "Artelis" uzstāsies dziesminieks Mārtiņš Dambis, kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Martin Confused, informē klubā.

Martin Confused ir dziedātājs un dziesmu rakstītājs no Latvijas, kas pārstāv new acoustic movement žanru. Medijos Mārtiņš bieži dēvēts par spožāko 2007. gada debiju uz Latvijas akustiskās mūzikas skatuves.

Pirmo klausītāju uzmanību piesaistīja ar debijas singlu "Too Late", kas 2007.gada pavasarī pēc izkļūšanas no radio SWH jauno mūziķu topa "Priekšnams" vairākas nedēļas sekmīgi noturējās Top 20. "Too Late" tika iekļauta arī 2007. gada "Nokia Openstage Baltic New Music Chart Top30". Sekmīgi koncertējis visā Eiropā, tostarp prestižajā "Europavox" festivālā.

Martin Confused pieeja mūzikai un menedžmentam izceļas ar inovatīvo raksturu. To apliecina popularitāti guvušie t.s. twītcerti - koncerti, kas notika netradicionālās vietās un vidēs, par kuriem klausītāji uzzināja tikai sociālajā vietnē "Twitter". Martin ir uzstājies visos lielākajos Latvijas festivālos, dažos, kā Positivus, pat trīs reizes - katru reizi ar jaunu vai atjaunotu programmu.

Martin Confused Arteļa ziemas koncertu sesijas ietvaros sniegs īpašu koncertu ar vislielāko pavadošo sastāvu, kāds viņam jebkad līdz šim ir bijis, - vijole, bandžo, bungas, perkusijas, kontrabass un ģitāras.


martin confused from piens on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu