Jūlija no T.a.t.u. uzstājas bez kleitiņas (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais Krievijas duets T.a.t.u. savā pēdējā koncertā pārsteidzis publiku.

5. decembra vakarā "tatuškas" uzstājās Maskavas stilīgā iestādījuma "Prado cafe" dzimšanas dienas ballītē. Kad sanākušie viesi jau bija sapulcējušies, uz skatuves parādījās Ļena un Jūlija. Meitenēm nācās krietni pasvīst, lai nokļūtu līdz skatuvei, neskatoties uz miesassargu pūlēm izklīdināt biezo cilvēku masu.

Vakara gaitā blakus citiem labumiem tika notiesāti 14 kilogrami melno ikru, ko bija sarūpējusi kompānija "Ruskij Briljant".

Starp citu, melnajos mētelīšos tērptās zvaigznes uzreiz visi klātesošie nepazina, tikai vēlāk, kad meitenes uzkāpa uz skatuves un tos nometa nost. Jūlija, kas jau pieradusi šokēt publiku, arī šoreiz pārsteidza vakara apmeklētājus. Nometot noslēpumaino plīvuru, atklājās, ka Jūlija ir tērpusies sarkanā korsetē, melnās tīkliņa zeķubiksēs, un tas arī gandrīz viss. Mazo minikleitiņu varētu droši sajaukt ar kādu dekoratīvu jostu. Uzstājoties, meitene lēkājusi augšā lejā, atsedzot savu melno apakšveļu. Ļena bija tērpusies daudz pieticīgāk - džinsās un krekliņā.

T.a.t.u. nospēlēja tikai piecas dziesmas, turklāt uzstāšanās laikā meitenes nebija aizmirsušas savu leģendāro meiteņu mīlestību un pat vienu reizi uz skatuves saskūpstījās.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu