Muse pirmie uzstāšoties atjaunotajā "Wembley" stadionā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu rokmūziķu trio Muse būs pirmie, kas uzstāšoties atjaunotajā slavenajā "Wembley" stadionā, kurš tiks atvērts nākamgad, tika paziņots pirmdien.

Šis paziņojums grupai ir lielisks noslēgums veiksmīgam gadam. Muse šogad izdeva savu ceturto albumu "Black Holes and Revelations", kas guva ļoti labus panākumus visā pasaulē. Grupa uzstājusies arī lielākajos Lielbritānijas mūzikas festivālos.

"Jā, 2006.gads bijis lielisks. Mēs izdevām jaunu albumu, mēs uzstājamies līdz šim lielākajos koncertos savā mūžā, un arī šovakar mums būs koncerts Milānā," "Muse" bundzinieks Dominiks Hovards sacīja "Reuters Television". "Šogad mēs uzstājāmies arī Redingas festivālā, kas bija viens no gada satriecošākajiem notikumiem, jo tas bija pirmais festivāls, kuru mēs apmeklējām sešpadsmit gadu vecumā."

Atjaunotajai angļu futbola mājvietai vajadzēja tikt atvērtai jau šā gada augustā, bet atklāšana tika daudzkārt atlikta. Plāni atklāt stadionu ar tādu mūziķu kā "The Rolling Stones", "Bon Jovi", Robija Viljamsa un "Take That" koncertiem tika atcelti, un šie koncerti tika pārcelti uz citām norises vietām.

2007.gada 16.jūnijā paredzētā uzstāšanās Muse būs pirmais koncerts stadionā, kuru, ņemot vērā "Wembley" iespējas, varētu apmeklēt 75 000 cilvēku.

Grupa apgalvo, ka ir gatava savam, iespējams, līdz šim lielākajam koncertam.

"Šis koncerts atšķirsies no citiem, jo te augšā ir tik daudz sēdvietu, ka ir jāpārvērtē skatuves iekārtojums, apgaismojums un viss pārējais, jo virs mūsu galvām nevar atrasties parastās lietas, jo tad mūs neviens neredzēs," sacīja "Muse" līderis Metjū Belamijs. "Tā kā, domāju, tā grupai būs pilnīgi jauna pieredze un izaicinājums."

Gaidāms, ka pēc jaunā "Wembley" stadiona atklāšanas 2007.gadā tiks paziņots par vairāku slavenu grupu koncertiem tajā, tā ka nav vēl pilnīgi droši zināms, vai "Muse" tiešām būs pirmie, kas tur uzstāsies.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu