Iggy & The Stooges Rīgā (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš svētdienas, 3. decembra, Rīgā jau atrodas Igijs Pops, grupa "The Stooges" un pavadošais sastāvs, lai 5. decembrī sniegtu koncertu Arēnā Rīga. Paredzēts, ka koncerta dienā pieaugs stāvvietu biļešu cena.

Grupa Rīgā ieradās ar pamatīgu kavēšanos. Lidostās viņus sagaidīja vairāki žurnālisti un koncerta organizētāji. Kamēr pārējie mūziķi devās iepazīties ar pilsētu, pats Igijs nolēma nespert kāju laukā no viesnīcas numura un cītīgi ķerties pie minibāra tukšošanas. Pēc neoficiālas informācijas, viņa rēķins jau pārsniedzis tūkstoti.

Iggy & The Stooges koncerts paredzēts šodien, 5.decembrī, un šis būs viens no dažiem koncertiem, ko grupa šā gada nogalē sniedz Eiropā.

Koncerta īpašie viesi būs divas pašmāju grupas – Inokentijs Mārpls un „Tribes of the City“. Pirmie savu uzstāšanos sāks plkst. 19:30, vēlāk uz skatuves kāps „Tribes of the city“ un aptuveni 21:10 paredzēta Iggy & The Stooges uzstāšanās.

Paredzēts, ka koncertā Rīgā pamatā būs dzirdamas "The Stooges" dziesmas.

Iggy & The Stooges ir roka ikona vismaz divām mūziķu un mūzikas mīļotāju paaudzēm, tāpēc tā pamatoti tiek uzskatīta par vienu no labākajām rokmūzikas grupām.

Igija Popa mūzika skan daudzās slavenās filmās - „Batman Forever“, „Trainspotting“, „Coffe and Cigarettes“, „The Life Aquatic with Steve Zissou“. Iggy Pop ir ne tikai filmu mūzikas autors, bet arī aktieris Džima Džarmuša filmās „Coffe and Cigarettes“, „Dead Man“ un Džonija Depa filmā „The Brave“.

Ieeja Arēnā Rīga būs sākot no plkst. 19. 19:30 ar pusstundu garu programmu uzstāsies „Inokentijs Mārpls“, un pēc viņiem koncertēs „Tribes of The City“. Iggy & The Stooges savu koncertu sāks plkst. 21:00.

Biļetes vēl arvien nopērkamas visās „Biļešu servisa“ tirdzniecības vietās. Koncerta dienā stāvvietu biļešu cena Ls 23.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu