«Gangnam Style» sasniedz 2 miljardu robežu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dārgie lasītāji, mēs vēlamies iepriekš atvainoties, taču pēc šā raksta izlasīšanas «Gangnam Style» jautrais meldiņš tiks iedēstīts jūsu prātā un pavadīs tur visu dienu. Kā gan lai citādi izskaidro šā dienvidkorejiešu repera PSY izpildītās dziesmas «Gangnam Style» popularitāti? Cilvēki nespēj vien atdzerties šo dievišķo mūziku. Pat Mocartam un Baham nav izdevies savaldzināt tik daudz klausītāju! Nule «Gangnam Style» uzstādījis jaunu rekordu - dziesma kļuvusi par pirmo video vietnē «YouTube», kura skatījumu skaits pārsniedzis 2 miljardus.

Kā norādīts oficiālajā «YouTube» paziņojumā, šāds notikums nebija gaidīts un līdz šim licies, ka viena video skatījumu skaits varētu sasniegt 32 bitu sistēmas iespēju robežas. «Gangam Style» videoklipa panākumi likuši uzņēmuma nomainīt video skaitītāja uzstādījumus uz 64 bitu sistēmu.



Tagad «YouTube» spēj reģistrēt līdz 9 223 372 036 854 775 808 skatījumiem.

Dziesmas panākumi plašākai pasaulei pirms tam nezināmajam Dienvidkorejas reperim ir nesuši arī milzu ienākumus, padarot viņu par miljonāru.

Noskatīsimies šo jauko klipu vēlreiz!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu