NATO sanāksmes laikā Rīgā slēgti vairāki kinoteātri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes laikā apmeklētājiem slēgti kinoteātri "Rīga", "K.Suns" un "Daile", bet kinoteātrī "Coca Cola Plaza" apmeklētāju ir vairāk nekā darba dienās.

Kinoteātri "Rīga" un "K.Suns" šodien ir slēgti, novēroja aģentūra LETA.

Satiksmes ierobežojumu laikā 29.novembrī, apmeklētājiem slēgts arī kinoteātris "Daile", aģentūru LETA iepriekš informēja SIA "Forum Cinemas" filmu izplatīšanas un biroja menedžere Ginta Lāce.

Kinoteātrī "Coca Cola Plaza" savukārt apmeklētāju ir vairāk nekā darba dienās, tomēr mazāk nekā parasti brīvdienās, aģentūrai LETA pastāstīja kinoteātra Kases nodaļas administratore Svetlana Suborina.

Viņa informēja, ka šorīt apmeklētāju gan bijis mazāk nekā parasti, tomēr dienā iedzīvotāji kino nākuši skatīties bieži.

Suborina pieļāva, ka vakarā apmeklētāju skaits varētu mazināties. Kinoteātrī slēgta ieeja no veikala "Stockmann", jo šodien un rīt, 29.novembrī, NATO sanāksmes laikā slēgta autostāvvieta zem veikala.

Jau ziņots, ka NATO sanāksmes laikā Rīgā tiks slēgta arī daļa klubu.

Līdz rītdienai, 29.novembrim, apmeklētājiem būs slēgts bārs "Mauriciuss", Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubs un klubs "Kaļķu vārti". Darbosies klubi "Casablanca", "Četri balti krekli" un "Spalvas pa gaisu".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu