Markus Riva ieraksta dziesmu latviešu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc ilgākas pauzes latviešu mūziķis Markus Riva laidis klajā dziesmu latviešu valodā ar nosaukumu «Laika upe». Dziesma atklāj jaunu posmu mūziķa karjerā - «Laika upe» muzikāli un stilistiski atšķiras no iepriekš radītiem un izdotiem skaņdarbiem Markus Rivas daiļradē.

«Jau ilgu laiku briedu šim notikumam - ierakstīt dziesmas dzimtajā valodā, un nu beidzot tas ir noticis. Daudzas lietas ir mainījušās manā karjerā pēdējo gadu laikā un mainījusies arī mūzika, kuru radu un izpildu. «Laika upe» ir dziesma, kas mani uzrunāja jau no pirmās skices, un jutu, ka šo skaņdarbu vajag ierakstīt latviešu valodā,» par pārmaiņām daiļradē stāsta Markus Riva.

Mūzikas autors ir ukraiņu komponists Ruslans Kvinta, ar kuru kopā arī noticis dziesmas ieraksta process Kijevā. Komponists sarakstījis daudzus populārus skaņdarbus ukraiņu un krievu māksliniekiem (Sofija Rotaru, Ani Lorak, Alekseev u.c.), bet sadarbība ar latviešu mūziķi viņam ir pirmreizējs notikums.

Markus Riva līdz šim izdevis četrus soloalbumus, iekļuvis starptautiskā TV šova «Gribu pie Meladzes» finālā, pērn LTV konkursā «Supernova» ieguvis otro vietu un šobrīd strādā pie jaunas programmas latviešu valodā.

Dziesma no 12. maija pieejama mūzikas vietnē iTunes un citās mūzikas lejupielādes un straumēšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu