Igijs Pops sola jaunu "The Stooges" albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igijs Pops (Iggy Pop) un "The Stooges" pabeiguši jauna albuma ierakstu, kas būs jauns vīru veikums 33 gadu laikā.

Pops apgalvo, ka dziesmas izklausās gluži kā no vecajiem "The Stooges" albumiem. Plati plānots izdot 2007. gada martā. Producents - leģendārais Stīvs Albini (Steve Albini)

Par plates muzikālo virzienu Pops izsakās šādi: "Viena lieta, kas tiešām mani pārsteidza, ir tā, ka mēs izklausāmies paši pēc sevis. Taču tas viss neizklausās gluži kā "Fun House", "''Raw Power" vai pats pirmais mūsu albums, bet tomēr tu uzliec disku un skaidri saproti - tie ir viņi. Tie paši "The Stooges""

Viņš piebildis, ka grupa studijā strādājusi ļoti nopietni: ''Mēs bijām ļoti nopietni gatavojušies, mēs vienmēr esam gatavojušies studijas ierakstiem."

"Pat hits "L.A. Blues", kas ir pēdējais ieraksts "Fun House" platē, izklausās tieši tā, kā mēs to spēlējam dzīvajos koncertos."

Jaunajā albumā tiks iekļautas 16 jaunas dziesmas, to vidū "The Weirdness", "You Can’t Have Friends", "ATM" un "Trollin". Plate tiks māsterēta decembrī Londonā.

Plates ierakstā piedalījušies trīs oriģinālā sastāva dalībnieki - Igijs Pops (vok.), Robs Eštons (ģit.), Skots Eštons (bungas) un jaunais basģitārists Maiks Vots, kas stājies nelaiķa Deiva Aleksandera vietā. Vīri centušies neizmantot studijas jaunākās tehnoloģiskās iespējas un rakstījuši visu maksimāli autentiski.

Atgādinām, ka jau 5. decembrī Arēnā Rīga notiks Igija Popa un grupas koncerts Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu